Solidaritat amb la vaga de personal tècnic Movistar

Concentració a Granollers en suport vaguistes Movistar

Us adjuntem el comunicat de la concentració que s´ha convocat pel proper dijous 28 d´octubre, a les 17.30h, a la Porxada de Granollers en solidaritat amb els tècnics de Movistar. Preguem màxima difussió!
 

Solidaritat amb la vaga de personal tècnic Movistar

El col·lectiu de tècnics i tècniques de Movistar va començar una vaga indefinida en tot l'estat espanyol el passat 7 d'abril. El desencadenant va ser l'intenció de l'empresa de rebaixar el preu del treball a les empreses subcontratistes en un moment en que aquest persona ja es troba a una situació límit. El personal tècnic està obligat a treballar per subcontractes o a fer-se autònom, quan en realitat estan efectuant les mateixes tasques que la cada cop més escasa plantilla de Movistar. Com a col·lectiu altament precaritzat perceven salaris d'entre 500 i 800€ mensuals bruts per treballar unes 10 o 12 hores al dia. Cosa que vol dir que després de pagar les seves cotitzacions, aquesta salari no arriba als 500€.

Des de diversos col·lectius, grups i organitzacions del moviment llibertari fem una crida a donar suport i a la solidaritat incondicional amb la vaga indefinida de treballadors i treballadores de les subcontrates de Movistar. Aquesta vaga posa de manifest la precarització de la classe treballadora així com les conseqüències reals de la privatització i el que vol dir l'anomenada "flexibilitat laboral". Cal guanyar aquesta vaga per a poder generar un efecte contagi que permeti produir avanços en la lluita contra la precarietat en altres sectors.

D'aquesta manera animem el conjunt dels moviments socials, als barris i als sindicats a recollir fons a sostenir la vaga, i sobretot a mobilitzar-se en solidaritat amb els i les vaguistes. Cal que també ara la solidaritat de les classes populars permeti guanyar el pols a la multinacional Telefónica. 

 
Amunt les que lluiten!
CNT Granollers Jueves 28 Mayo 2015 - 11:49 am | | Noticies