CNT segueix amb la seva implantació al sector de la Indústria i Construcció

Recentment s’ha constituit la secció sindical de CNT a la contracta del manteniment viari del Servei Català de Trànsit a Cardedeu, adjudicada a l’empresa Innovia Coptalia.

La nova representació sindical compta amb una important implantació entre la plantilla, i ja ha demanat a la direcció la primera reunió per a tractar varis aspectes laborals d’interès pel personal de la contracta.

CNT espera iniciar una relació cordial amb l’empresa i anima a la resta de la plantilla a sumar-se al nou projecte, motiu pel qual ja ha anunciat en un comunicat que convocarà les properes setmanes una assemblea per mantenir informat el personal.

La secció sindical queda integrada en la Coordinadora de la Indústria i Construcción de la CNT a la província de Barcelona, proseguint així amb la implantació del sindicat en el sector.