Es constitueix la nova secció sindical de CNT al Centre Mèdic Activita de Granollers

El sindicat ha constituït recentment la secció sindical de CNT al Centre Mèdic ACTIVITA de Granollers, important centre del sector privat amb una llarga trajectòria a la ciutat.

La nova representació sindical, que compta amb una important implantació entre el personal de l’empresa, ha iniciat el seu camí en circumstàncies atípiques atesa la situació d’ERTO per causa de força major en què es troba el centre. No obstant això, la secció sindical s’ha dirigit ja a la direcció de l’empresa en una carta amb l’objectiu d’obrir un canal de diàleg permanent amb l’empresa, i contribuir així a la millora de les relacions laborals i la comunicació entre el conjunt de la plantilla.

CNT vol animar a la resta de la plantilla a sumar-se a aquest nou projecte col·lectiu, i sumar esforços amb un model sindical veritablement independent, sense subvencions ni alliberats sindicals, on la participació directa de la plantilla en qualsevol negociació col·lectiva és la base de la seva acció sindical.

La nova secció sindical a Activita queda integrada en la sectorial de Sanitat i Serveis Socials, i segueix així la implantació del sindicat al Vallès Oriental en el sector dels serveis, un àmbit també molt feminitzat.