Prorrogat un any el conveni de Moviestan

La secció sindical de CNT i la direcció de l’empresa Estructuras Metálicas Moviestan han acordat recentment la pròrroga per un any del conveni que van subscriure durant la segona meitat del 2019, i que posava solució a diversos problemes laborals.

Després de pactar el calendari laboral per aquest 2020, les dues parts van acordar finalment prorrogar la vigència del conveni per un any.

L’acord de prorrogar la vigència del conveni es basa en l’actual situació del sector de la siderometal·lúrgica i de l’economia en el marc del Covid-19, així com en la necessitat de seguir desenvolupant l’aplicació del primer conveni.

Moviestan és una PIME del sector del metall al Vallès Oriental dedicada a la fabricació i muntatge d’estructures metàl·liques. Podeu consultar aquí el comunicat de 2019 sobre la signatura de l’acord.