VAGA A EUREST ELS DIES 29, 30 DE SETEMBRE I 1 D’OCTUBRE

La secció sindical de CNT a Eurest convoca 3 DIES DE VAGA a les cafeteries dels Tanatoris de les Corts i Sancho d’Àvila, gestionades per l’empresa EUREST / Compass Group.

Donada l’actitud de Eurest, que no sols ha vulnerat el conveni i acords sindicals deixant a 2 companyes al carrer, sinó que a més, embolicada en una escalada repressiva, ha sancionat fins al moment a 4 treballadors en 3 processos de sanció diferents amb motius falsejats.

Pel que la Secció Eurest CNT segueix endavant amb la convocatòria de Vaga per als dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre.

La Vaga es realitzarà en les cafeteries de 2 dels 5 tanatoris que Memora gestiona a Barcelona: Sancho d’Àvila i Les Corts.

Eurest, empresa subcontractada per Memora per a gestionar aquestes cafeteries, manté una campanya d’assetjament i enderrocament contra la secció de CNT que ve plantant-li cara des de fa 6 anys.

Per part de la secció sindical, ja es va avisar a Memora de la trajectòria i el comportament de Eurest fa ara 1 any. No obstant això, la resposta ha estat el silenci.

Aquesta Vaga arriba després que es plantegés conflicte sindical el mes de març passat, per vulneració d’acords sindicals, i la nul·la resposta per part de l’empresa a noves situacions de vulneració.

Es van iniciar accions el 3 de juliol, data des de la qual s’han realitzat 28 piquets en diferents centres.

A més de les accions previstes fins a la data de Vaga, també s’han posat successives denúncies a Inspecció de Treball per les vulneracions, a més de realitzar diverses visites sindicals i exposar la política laboral i empresarial de Compass Group en diferents mitjans.

Anunciem que, malgrat la campanya d’assetjament per part de l’empresa, i la repressió, continuarem endavant per la defensa dels acords, el conveni laboral i els llocs de treball.