Canvis en l’atenció presencial per raons sanitàries

Degut a l’actual situació sanitària el local sindical de CNT a Granollers (C/ Emili Botey, 14) tanca provisionalment l’atenció presencial habitual al públic, passant a atendre telemàticament les consultes laborals i jurídiques.

A partir d’ara, i fins a nova indicació, el sindicat potenciarà l’assessorament telemàtic pels mitjans habituals que ja ve fent servir el sindicat des de l’inici de la crisi sanitària per la COVID-19 (correu electrònic, telèfon i videoconferència). Així mateix, el local romandrà tancat al públic i només atendrà presencialment quan no sigui possible fer-ho telemàticament, per aquest motiu caldrà concertar visita prèviament per correu electrònic o telèfon.

Telèfons de contacte: 93.181.83.13 / 640.729.671

Correus electrònics: granollers@cnt.es / assessoria@granollers.cnt.es

Seguim treballant més intensament que mai, però les circumstàncies sanitàries ens obliguen a prendre noves decisions per contribuir a la salut i cura de totes.

Pel Comitè Local del sindicat