CNT saluda la lluita del Sindicat de Poble de Vilamajor

Des del sindicat CNT – Vallès Oriental enviem les nostres salutacions fraternes al Sindicat de Poble de Vilamajor i els felicitem per la bona tasca que estan realitzant, estenent la solidaritat i el suport mutu entre la població.

Fa uns dies van anunciar que han dut a terme l’ocupació social d’un bloc de 19 pisos de la Sareb, que portava anys buit i en un estat lamentable, i els estan rehabilitant per allotjar-hi famílies del poble que es trobaven en una situació d’emergència. En un segon comunicat van explicar molt bé qui és la Sareb, a la qual li exigiran lloguers socials per a les famílies.

Avui com ahir, les classes populars aconseguirem emancipar-nos i conquerir millores de les nostres condicions de vida a través de la lluita col·lectiva, l’autoorganització, l’acció directa i la solidaritat. El moviment popular de Catalunya per l’habitatge, que va celebrar el seu primer Congrés fa un any, n’és un bon exemple. A la comarca també fan bona feina la PAH Granollers, la PAH Mollet Baix Vallès, la PAHC Baix Montseny, la PAH Cardedeu

Cal una entesa de totes les forces socials que qüestionem el model econòmic i social imperant, per tal d’avançar en la recuperació de drets tan bàsics com el d’un l’habitatge digne, o fer front a l’actual model de relacions laborals que precaritza econòmicament a una gran part de la població. Només amb una aliança forta del sindicalisme i els moviments socials podrem avançar cap a una societat nova econòmicament i social més digna i més democràtica on una minoria de la societat no imposi els seus interessos a la majoria.