Per la organització social i l'abstenció a les eleccions europees

Campanya

La Confederació Nacional del Treball ha impulsat una campanya que busca conscienciar a la classe treballadora i la població en general, que la solució als seus problemes no passa per votar a les eleccions europees si no que passa per la organització social i l'autogestió.

El sindicat de CNT de Granollers i Comarca s'adhereix a aquesta campanya, ja que en l'actual procés de crisis "cal aprofundir molt més en la organització social, la solidaritat i la lluita per a guanyar els drets que les actuals lleis i parlaments catalans, espanyols i europeus ens estan retallant".

En aquest sentit, la vella maquinària de la política institucional que busca legitimar el vigent sistema amb la participació dels treballadors i treballadores, és per a l'anarcosindicat una quimera. Des d'una òptica de conquista de drets socials i laborals, el sindicat considera que les eleccions europees només poden servir per a reforçar una institució que està al servei dels grans capitalistes, la banca i els poderosos i que reafirma un model social més proper a una dictadura dels mercats que no cap tipus de democràcia veritable.

En els propers dies, el sindicat acostarà la seva postura a la resta de moviments socials de la ciutat amb l'ànim de contribuir a reflexionar sobre la veritable raó d'aquests processos electorals.

Secretaria d'Acció Social

Més informació:

http://soliobrera.cnt.es/secciones/1576-podemos-perder-el-tiempo-votando-o-podemos-organizarnos.html

CNT Granollers | Domingo 11 Mayo 2014 - 10:41 pm | | Noticies

1 de maig a Granollers, crònica d'una mobilització històrica

Sembla ser que alguna cosa comença a coure's a Granollers. Col·lectius i organitzacions portem anys picant pedra en una ciutat que va passar de tenir un moviment obrer associatiu importantíssim, i que en els últims 30 anys va anar minvant fins a semblar haver-se extingit.

Read More

CNT Granollers | Sábado 03 Mayo 2014 - 09:19 am | | Noticies

30 d'Abril: Debat per a calentar motors

Primer de Maig

Dimecres de 30 d'Abril tindrà lloc al Anònims un debat entorn la crisi, les mobilitzacions i el moviment obrer. L'acte, que s'enmarca dins els actes del Primer de Maig, està co-organitzada per l'Assemblea Llibertària del V.O., el restaurant-llibreria Anònims, CNT-AIT i CGT.

El debat intentarà centrar la necessitat d'un sindicalisme allunyat de la institucionalització que ha patit aquest les darreres dècades, i l'arrelament del mateix en les lluites socials i el territori.

Comptarem amb la presència de Ermengol Gassiot, Secretari General de la CGT de Catalunya, i el company Genís Ferrero, Secretari d'Acció Sindical, Social i Jurídica d'aquest sindicat.

Us hi esperem!

CNT Granollers | Lunes 28 Abril 2014 - 6:01 pm | | Noticies