Vols afiliar-te?

Com afiliar-se a la CNT?

 

L’afiliació es pot formalitzar de forma telemàtica o en persona. Si desitges fer-la en persona has de dirigir-te a la seu de la Federació Local de Granollers de la CNT, situada al Carrer Emili Botey Alsina, 14, Local 1 de Granollers, els dilluns i dimecres de 18.00 a 20.00 hores.

Descarrega la Fulla d’afiliació

Una vegada descarregada, ens la pots enviar complimentada i signada al correu del sindicat granollers@cnt.es.

No es fa distinció de cap mena per accedir a l’afiliació, els requisits són: que siguis treballador/a o estudiant, en atur o en, o autònom sense assalariats. Les úniques persones que no poden afiliar-se són aquelles que pertanyen a algun cos repressiu (policies, militars, guardes de seguretat). La CNT no és un grup polític, és un sindicat per a la classe treballadora, obert i transversal, que funciona mitjançant els principis de igualtat i democràcia directa. Els/les treballadors/es de CNT tenen completa llibertat per a decidir la seva filiació ideològica o les seves creences.

Avantatges de ser de CNT

  • L’assessorament jurídica i laboral mitjançant consultes escrites o presencials és totalment gratuït per a l’afiliació.
  • Accés a tot tipus de cursos de formació que organitza de forma periòdica el Sindicat. Formació específica per a Delegats/des.
  • Detecció d’infraccions en matèria laboral a les empreses i elaboració i interposició de denuncies davant la Inspecció de Treball i Seguretat Social.
  • Possibilitat de constituïr una Secció Sindical de CNT a la teva empresa o centre de treball sota la supervisió i l’assessorament continuat del Sindicat.
  • Protecció integral davant possibles acomiadaments o represàlies per part de l’empresa per exercir el dret a la llibertat sindical.
  • Elaboració d’estratègies de negociació col·lectiva per aconseguir millores en el conveni vigent, negociar un de nou o millorar les condicions de treball a la teva empresa.
  • Rebre la solidaritat i el suport continuat del Sindicat en el cas de que es produeixi un conflicte sindical a la teva empresa.
  • Participació activa en les activitats, jornades, actes i en els òrgans per a la presa de decissions del Sindicat.
  • I moltes altres avantatges…!

Quota sindical

La quota sindical d’afiliació – gràcies a la qual funciona el sindicat- és la següent:

Quota sindical: 10 € per a treballadors/es en actiu.

Les quotes s’abonen per domiciliació bancària amb una periodicitat Trimestral, motiu pel qual si tens pensat formalitzar la teva afiliació en persona, recorda portar la informació necessària per això.

Si treballes a una empresa on existeix constituïda una Secció Sindical de CNT, pregúnta-li al/la Delegat/da o a qualsevol company/a afiliat/da i et proporcionarà la fitxa d’afiliació, o descarrega-la des d’aquesta mateixa web. També pots cotitzar al Sindicat directament a través d’un descompte en la teva nòmina.

CNT es nega a rebre subvencions estatals o privades ni ajudes oficials de cap mena -al contrari que sindicats com CCOO, UGT, Intersindical, CGT, etc.-. Mantenim la nostra independència, la CNT s’autogestiona. La quota de cada afiliat/da és la base que ho fa possible. Sobre això, el treball diari de la militància de la CNT fa possible el funcionament del Sindicat.

Vallès Oriental