Nova sessió formativa confederal sobre la reforma laboral el 5 de març a Barcelona

El dissabte 5 de març s’ha organitzat des del Secretariat Permanent del Comitè Regional de Catalunya i Balears de la CNT una sessió formativa per l’afiliació sobre la nova reforma laboral.

Amb el títol «La nova reforma laboral: perspectives jurídiques i sindicals», l’acte oferirà una anàlisi jurídica dels canvis legislatius del «Real Decreto-ley 32/2021, de 28 de diciembre, de medidas urgentes para la reforma laboral, la garantía de la estabilidad en el empleo y la transformación del mercado de trabajo» i les conseqüències més immediates en les relacions laborals.

Alhora s’oferirà una visió crítica de les limitacions de la mateixa des d’una perspectiva anarcosindicalista, en clau de transformació social, i es plantejaran nous escenaris per a l’acció sindical de CNT als centres de treball.

La sessió formativa anirà a càrrec de Pablo Agustín, advocat laboralista del Gabinet Tècnic Confederal i afiliat a la CNT de Zaragoza, i Jordi Vega, responsable de l’àrea social del Gabinet Tècnic Confederal i afiliat a la CNT de L’Hospitalet de Llobregat.

L’acte tindrà lloc a l’Ateneu Enciclopèdic i Popular de Barcelona (Carrer de Reina Amàlia, 38) a les 11.00 hores, i va dirigit a tota l’afiliació en general i, en particular, a delegats/des i secretaries de seccions sindicals, secretaris/es dels sindicats i tota aquella militància que en general està implicada en l’acció sindical i jurídica de CNT als seus sindicats.