Oli solidari contra la repressió

NOTA D’ACTUALITZACIÓ, 22/11/22:
Pujada de preus de les garrafes. Informació aquí.

“Aquesta és la història d’una dona amb por. Amb por a anar a treballar, amb por a la precarietat, amb por al futur de la seva família si donava una passa endavant, amb por que la societat la jutgés. Aquesta és la història d’una dona valenta que malgrat totes les veus que volien intimidar-la va estar disposada a explicar la seva veritat. És la història d’una dona que ja no va voler viure amb por.”
(“No somos delincuentes, somos trabajadoras”, escrit sobre el cas)

Sis companyes asturianes de la CNT Xixón han estat condemnades a una multa de 150.000€ i penes de 3 anys i mig de presó per exercir lícitament l’acció sindical en el cas de la pastisseria La Suiza. Una condemna salvatge, que no és només contra la CNT sinó contra tot el sindicalisme combatiu i contra els moviments populars que planten cara als abusos i desafien el sistema actual.

Més avall deixem més informació sobre el cas.

Manifestació a Madrid, setembre de 2022
Manifestació a Xixón, juliol de 2021

Oli solidari

Des de CNT Xixón estan distribuint oli solidari , els beneficis del qual serviran per afrontar les despeses judicials del cas.

Des de CNT Vallès Oriental farem una comanda gran que tancarem el 9 de desembre, centralitzant així petites compres que es volguessin fer des de la comarca. L’oli arribarà al nostre local de Granollers (C/ Emili Botey, 14). Animem a l’afiliació i també a tothom qui vulgui del Vallès Oriental a demanar alguna garrafa a través d’aquesta comanda gran que fem. També animem a cooperatives de consum o espais populars de la comarca a sumar-se la iniciativa. Podem mirar de coordinar-nos per a la distribució, i fer algun viatge portant garrafes en algun punt de distribució secundari.

És oli verd d’oliva verge extra de primer premsat, elaborat per companys del Sindicato Andaluz de Trabajadores/as (SAT), de Huertoliva, una petita cooperativa que fa un oli de gran qualitat amb olives de petits agricultors de la zona.

Demana la teva garrafa

La garrafa de 5 litres surt a 37€ (7,40€/litre) **pujada de preu inesperada d’última hora, informació a la nota a l’inici de l’entrada**. Les despeses de transport van incloses. Es compra per garrafes, no per litres.

Si vols sumar alguna garrafa a la comanda gran que centralitzem:

  1. Envia’ns un correu a olisolidari.vo@gmail.com amb nom, municipi, telèfon i número de garrafes que vols comprar.
  2. Fes un ingrés bancari amb l’import corresponent al compte ES57 1491 0001 2120 1435 7921 posant com a beneficiari “CNT VALLÈS ORIENTAL” i com a concepte “OLI SOLIDARI + EL TEU NOM” (que el nom es correspongui al del correu que has enviat).
  3. Rebràs un correu confirmant que hem inclòs la teva petició. Si ets d’un municipi on s’habilitarà un punt de distribució secundari, se’t farà saber.
  4. Rebràs un correu quan hagi arribat l’oli perquè puguis passar a recollir la teva part.

La premsa d’oli de Huertoliva

Informació sobre el cas

En aquest vídeo s’explica el cas:

Per saber més sobre la causa, el context i el desenvolupament del conflicte, podeu aquests articles de CNT:

També podeu mirar aquests articles i entrevistes als mitjans:

El 24 de setembre es va convocar una gran manifestació a Madrid contra aquest cas repressiu davant l’anomenat Ministerio de Justicia on va participar moltíssima gent.

Facer sindicalismu nun ye delitu!
Fer sindicalisme no és delicte!

Cap sindicalista a la presó!
Solidaritat no és només una paraula!

2 pensaments a “Oli solidari contra la repressió”

Els comentaris estan tancats.