28N – Jornada de vaga i lluita a Correos

El sindicat CNT té secció sindical a CORREOS. Des de la Coordinadora Provincial de Barcelona es participa a la plataforma per la unitat sindical que convoca una jornada de vaga i lluita el proper dilluns 28 de novembre a les 11h a la Plaça Letamendi de Barcelona.
Secció Sindical de CNT a Correos
Coordinadora Provincial de Barcelona
✉️ correos_bcn@hospitalet.cnt.es

– UN CONVENI JUST PER MILLORAR
Des de la plataforma per la unitat sindical defensem la necessitat d’aconseguir un Conveni Col·lectiu i un Acord Funcionarial més justos i millors i que garanteixin decididament els nostres drets.
És òbvia la necessitat de tornar a negociar uns acords que porten anys caducats i que llasten els nostres drets i donen a Correus un gran poder a l’hora de modificar les nostres condicions de treball.

– EL CONVENI I L’ACORD SÓN LA BASE DELS NOSTRES DRETS
Renunciar a la negociació d’aquests acords suposa renunciar a millorar els nostres drets, ja siguin salarials (enguany portem una pèrdua del 10 %) o siguin de conciliació (dret a anar al metge retribuït) o siguin de salut laboral.
Els pactes pluriannuals ni tenen la força d’un Conveni col·lectiu ni abasten tots els àmbits de la negociació continguda en aquests.
Un Conveni Col·lectiu (i l’Acord) garanteix tots els nostres drets independentment del gestor, president o govern de torn a diferència d’altre tipus d’acords que poden tenir data de caducitat i decaure amb el pas del temps.
-ARA ÉS EL MOMENT D’EXIGIR UNS ACORDS JUSTOS
Ara és el moment adequat per exigir un acord que garanteixi a les treballadores una remuneració i uns drets justos per al treball que dia a dia realitzem. Perquè no podem assumir que mentre nosaltres treballem d’altres es beneficiïn del nostre esforç.
PER UN CONVENI JUST. PER UN CORREU PÚBLIC