JORGE I PABLO: QUATRE ANYS DE PRESÓ PER MANIFESTAR-SE CONTRA LA REFORMA LABORAL EN LA VAGA DEL 14N


Jorge i Pablo són víctimes d’un muntatge policial, vigilats i castigats per defensar tots els drets de tots i totes les treballadores.El 14 de novembre de 2012 es va convocar una VAGA GENERAL per protestar contra la reforma laboral i la pèrdua de drets de
la classe treballadora. Jorge i Pablo, van participar en aquesta jornada al costat del seu sindicat. A Logronyo, l’actitud dels antidisturbis va ser de constant amenaça i provocació. Malgrat això, la manifestació va finalitzar amb un ambient d’alegria per l’èxit de participació. En
aquest moment, es va produir una brutal càrrega de la Policia Nacional.

El resultat: diverses persones ferides, multes milionàries a persones vinculades a moviments socials, sindicals i tres sindicalistes detinguts i imputats. Pablo va ser el primer, simplement portava un cartell quan va ser salvatgement copejat i arrossegat fins al cotxe policial pels antidisturbis. Se l’acusa de tirar una pedra i tacar a l’actual Comissari cap de la policia Nacional amb un globus de pintura, on en els vídeos es comprova el Comissari que ja va tacat quan va pel Pablo, per tant la pedra no existeix ni el globus va ser llençat pel Pablo. Condemnat a 4 anys i 9 mesos per atemptat contra l’autoritat i per desordre públic.

L’endemà és detingut Jorge, va donar un discurs amb el megàfon en finalitzar la manifestació i va cantar lemes d’una jornada de vaga general. Quan s’inicia la càrrega, Jorge no es trobava en el lloc dels fets, després del seu discurs va marxar, ja que entrava a treballar en el torn de nit. L’han condemnat a 1 any per desordre públic.
Després de l’impacte de la sentència de la vergonya del #NoCaso14N, la solidaritat s’engega per desbordar els muntatges policials.

Des de CNT VALLÉS ORIENTAL i tota la Confederació, ens animem a seguir lluitant i solidaritzar-nos amb els nostres companys de Logronyo.

Perquè TOTES I TOTS SOM PABLO I JORGE!!!!!!