Eines per un sindicalisme feminista

Aquest dissabte 16 de febrer us convidem a la xerrada “Eines per un Sindicalisme Feminista” a l’Anònims de Granollers.

L’acte comptarà amb l’assistència d’Eva Peña, afiliada al sindicat de Zaragoza de CNT i membre del grup de gènere confederal de CNT.

Peña participà a les comissions sobre qüestió de gènere al XI Congrès de CNT, ajudant alhora des de la seva militància en la organització i desenvolupament del sindicalisme amb perspectiva de gènere impulsat per la Confederació Nacional del Treball.

Acompanyarà l’acte Laia Alonso, afiliada a CNT Vallès Oriental i diplomada en Relacions Laborals.

“Eines per un Sindicalisme Feminista” pretén posar a debat la necessitat d’afrontar la lluita contra el patriarcat i la desigualtat de gènere des dels centres de treball, mostrant alhora quines possibilitats tenim actualment per lluitar sindicalment per la igualtat plena.

L’acte començarà a les 18.00 hores i l’assistència és lliure i gratuita.