Nou Secretari de la CIT

Mahmoud Homsy, membre de la FAU, assumirà la Secretaria General de la CIT (Confederació Internacional del Treball) després de finalitzar el període de la CNT en el que Miguel Pérez complís amb èxit el primer mandat.

Durant el Congrés Inaugural de la CIT de 2018 celebrat a Parma, les seccions acordaren que la Secretaria General de la CIT tindria una duració de dos anys, moment en el qual rotaria a una altra secció membre de la confederació. En aquell mateix congrés es va decidir que FAU passaria a ser la següent secció en prendre el testimoni de la Secretaria després  del període de la CNT.

El nou secretari de la CIT, Mahmoud Homsy, és membre de FAU Berlín. Ha estat actiu a l’àrea de treball internacional de la FAU durant anys i va formar part en la fundació de la nova confederació internacional. “És la meva intenció impulsar el desenvolupament de les àrees de treball de la CIT durant els pròxims dos anys, continuar estenent les relacions internacionals dins i fora de la CIT i, per descomptat, recolzar a les nostres seccions i als seus membres en les seves lluites sindicals”, diu Homsy.

En els darrers dos anys, Miguel Pérez va posar en funcionament la CIT com primer secretari general. Entre els punts més destacats es troben el copatrocini d’una conferència de treballadores de la indústria tèxtil, la formació de grups de treball a Amèrica y Àsia, i la consolidació de la presència digital de la CIT a les xarxes. Miguel continuarà representant a la CNT en el Comitè de la CIT, l’òrgan més significatiu de la confederació internacional, exceptuant el Congrés.