CNT dona suport a la mobilització social de dilluns a Granollers

CNT vol expressar el seu suport a la convocatòria que la Marea Pensionista, el col·lectiu Veu i Memòria i S.A.D. fan per aquest dilluns 20 de juliol a les 18.00 hores a la Porxada de Granollers.

Els col·lectius Marea Pensionista del Vallès Oriental, amb qui el sindicat manté una estreta relació en matèria de defensa dels drets socials de la classe treballadora a la comarca, Veu i Memòria i S.A.D. han convocat una concentració davant l’Ajuntament de la capital vallesana per reivindicar una gestió pública de les residències de gent gran, el servei d’atenció domiciliària i una sanitat pública amb una gestió 100% pública.

Precisament, CNT ha atès en els darrers mesos de confinament diverses consultes de treballadores d’aquests sectors, principalment per l’extrema precarietat laboral que s’està vivint a causa de la Covid-19. Una situació que agreuja la ja precària situació que vivia el sector de la Intervenció Social.

Finalment el sindicat anuncia que animarà a la seva afiliació a participar en la concentració “perquè l’atenció a les persones grans és una qüestió central per a la classe treballadora, i no pot quedar en mans d’interessos privats de tercers, siguin empreses o entitats vinculades a institucions religioses”.