CNT anima a secundar la mobilització de dilluns per exigir una Atenció Primària presencial

El dilluns 19 d’octubre a les 11.30 hores davant el Centra d’Atenció Primària “CAP Vallès” (C/ Museu, 19) de Granollers la Marea Pensionista ha convocat una concentració per reclamar recuperar l’atenció presencial de forma immediata.

Des del sindicat CNT volem fer una crida al conjunt de la classe treballadora al Vallès Oriental a secundar, difondre i recolzar aquesta concentració i les que vinguin en les setmanes vinents per tal de reclamar una Atenció Primària que pugui atendre de forma real a la població.

 

El sindicat recorda que les retallades efectuades pels darrers governs autonòmics i estatals estan provocant un col·lapse dels serveis sociosanitaris, accentuant-se de forma especialment greu en els Centres d’Atenció Primària on el personal que hi treballa està suportant sobrecàrregues continuades de treball fruit de la gestió neoliberal que totes les administracions públiques (locals, comarcals, autonòmiques o estatals) estan duent a terme en les darreres dècades.

CNT considera que cal un canvi profund en el model de gestió dels serveis públics, especialment en aquelles àrees que afecten les condicions de vida de la classe treballadora que ja està sofrint de forma greu les conseqüències de l’actual crisi sanitària, social i econòmica arrel de la Covid-19.