Aconseguim la conversió a indefintis de diversos contractes laborals a IMESAPI

Arran la denúncia interposada per la secció sindical de CNT davant la Inspecció de Treball i de la Seguretat Social, IMESAPI finalment ha hagut de convertir a indefinits una sèrie de contractes de treball de diversos companys que venien concatenant contractes temporals d’obra i servei des de feia anys i, alhora, posa les bases perquè ho pugui reclamar qualsevol altre treballador en la mateixa situació.

CNT ha convidat a la resta de la plantilla que tinguin dubtes sobre els seus contractes a informar-se i assessorar-se a través de la secció sindical ja que, segons informa el sindicat, “gaudir d’un contracte indefinit és un dret que ens correspon si el nostre lloc de treball és fix”.

La lluita per l’estabilitat a la ocupació és una prioritat per al sindicat, ja que és un dels pilars sobre els que es manté la precarietat laboral avui dia.