27 i 28 d’octubre: El Metall de la província de Barcelona anem a la vaga!

Des de la Coordinadora de la Indústria i la Construcció de la CNT a la província de Barcelona es fa una crida a secundar la vaga dels dies 27 i 28 d’octubre.

Hi ha una reunió oberta sobre la qüestió aquest dijous 20 a les 18.30h al nostre local a Granollers (c/ Emili Botey Alsina, 14).

A continuació, el cartell de la vaga i el comunicat de la Coordinadora.

Que corri la veu!

La negociació del conveni del metall a la província de Barcelona està bloquejada, i els pròxims dies 27 i 28 d’octubre els sindicats CCOO i UGT han convocat vaga al sector a la província de Barcelona.

Malgrat que no hagin tingut en compte la resta de sindicats que tenim implantació al sector, impossibilitant per manca de temps que la resta d’organitzacions que conformem la Taula Sindical de Catalunya i la Taula del Metall de Barcelona legalitzéssim un preavís de vaga amb unes reivindicacions més àmplies a la patronal, des de CNT fem un acte de responsabilitat i ens adherim a la vaga convocada els dies 27 i 28 d’aquest mes.

Motius no falten per convocar una vaga al sector. Són ja molts anys de pèrdua de drets, prolongació de jornades, manca de seguretat real, de subcontractacions, ETT’s i bosses d’hores abusives, etc. Tot plegat sumat a la negativa de la Unió Patronal Metal·lúrgica d’equiparar salaris com a mínim amb la inflació. Per aquests motius considerem que és imprescindible tenir un paper actiu en aquesta vaga i que l’alternativa sindical que significa CNT tingui cada cop més veu pròpia i més incidència.

Fem una crida a secundar aquesta vaga i les mobilitzacions que els sindicats de la CNT preparin a la província de Barcelona, a constituir noves seccions sindicals on encara no n’hi hagi i crear comitès de vaga. Necessitem un canvi de model sindical al sector, i aquest no passarà per més eleccions sindicals, subvencions ni alliberats.

Només amb la força de les seccions sindicals, la participació directa de les plantilles i la vaga aconseguirem fruits!

No acceptarem un pas endarrere per part dels sindicats convocants, per això és imprescindible que t’uneixis amb nosaltres en aquesta lluita.

Prou pèrdua de drets i poder adquisitiu!

El Metall de Barcelona anem a la vaga!

Barcelona, 17 d’octubre 2022

Coordinadora de la Indústria i Construcció de la CNT a la província de Barcelona

Sense alliberats, sense subvencions

Un pensament a “27 i 28 d’octubre: El Metall de la província de Barcelona anem a la vaga!”

Els comentaris estan tancats.