Primer de Maig a Granollers

Aquest 1 de Maig la CNT del Vallès Oriental organitzarà un acte propi a Granollers a la tarda, per tal d’apropar les propostes anarcosindicalistes a la classe treballadora en un context marcat per diverses crisis coincidents: econòmica, social, climàtica, energètica…

Des del sindicat es considera imprescindible afrontar una millor organització de les classes treballadores a la comarca tant als sectors industrials, com als diversos sectors feminitzats, precaris, de noves relacions laborals amb un proletariat divers que el travessa totes les discriminacions que comporten aquesta classe.

Reivindiquem la lluita pel salari, que no fa més que devaluar-se per sota de la inflació perdent poder adquisitiu, però també per la reducció del temps de treball amb una jornada de 30 hores setmanals com única via pràctica de creació d’ocupació efectiva i la fi de l’escletxa de gènere. Reivindiquem també un veritable sistema públic de pensions, universal, i denunciem els acords que permeten la privatització de les pensions tant a nivell estatal com als convenis col·lectius. Exigim la derogació de la llei d’estrangeria o de la llei mordassa. Reivindiquem també l’expropiació massiva dels habitatges buits per part dels Ajuntaments i creació d’un parc de lloguer regulat amb participació del moviment sindical, només així podrem pal·liar les dures condicions de vida que el Capitalisme ens imposa a les classes treballadores.

És per això que t’animem a assistir aquest 1 de Maig a Granollers a l’acte de la CNT a les 18.00 hores a la Pl. Maluquer i Salvador, on tindran lloc diversos parlaments i concert reivindicatiu a càrrec del grup Sotabosc.