CNT signa el primer conveni de l’empresa Moviestan

El darrer mes de juliol CNT va signar el primer conveni de l’empresa Estructuras Metálicas Moviestan, una PIME del sector del metall de Les Franqueses del Vallès.

La secció sindical de CNT es va constituir el mes d’abril, promovent la negociació d’un acord que solucionés aspectes d’importància per a la plantilla com l’aplicació de la Bossa Horària o la distribució de la jornada laboral anual, entre d’altres.

CNT es congratula de l’acord assolit i destaca la bona disposició de l’empresa per a dialogar amb el sindicat, el que juntament amb la capacitat d’organització de la secció sindical ha contribuït a la seva signatura finalment.

Els principals aspectes regulats en conveni són:

  • Blindatge parcial contra la reforma laboral: ultra activitat

  • Impuls al model de representació sindical

  • Millores socials: increment dies de vacances, llicències retribuïdes, reducció de la jornada anual de treball, negociació calendari laboral…

  • Increment del 10% de la retribució de la hora extraordinària

  • Limitació de la Bossa Horària: millora en la regulació i limitació de la seva aplicació de les 80 hores anuals del conveni provincial a 40 hores anuals.

CNT segueix així amb la seva implantació al sector del metall, millorant per la via de la negociació col·lectiva d’empresa les condicions laborals del sector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *