Les reivindicacions de la vaga del metall a Bizkaia son claus pel proper conveni provincial de BCN

Davant la patronal, la vaga és necessària per un conveni digne

Davant la vaga del metall a Bizkaia, solidaritat i suport mutu

Des de la Coordinadora de la Indústria i la Construcció de CNT a la província de Barcelona volem expressar la nostre més fraternal salutació a la lluita del sector metal·lúrgic de Bizkaia, que venen duent a terme diverses jornades de vaga i mobilitzacions per a aconseguir un veritable conveni digne.

La vaga convocada pels sindicats en la taula de negociació (ELA, LAB, CCOO i UGT) compta amb el suport de la resta de forces sindicals en el sector entre les quals figura com no pot ser d’altra forma CNT.

Des de la nostra coordinadora provincial dels sectors industrials i de la construcció, que aglutina les seccions sindicals de la siderometal·lúrgica barcelonina, vol expressar el nostre suport més solidari amb el sector en vaga.

Fa un any defensàvem una plataforma sectorial per un conveni just a la província de Barcelona amb diverses propostes, veiem ara com elements clau en una negociació sectorial estan sent defensats aquesta vegada a Bizkaia amb clara determinació. Aspectes com una recuperació real del poder adquisitiu i la subrogació de totes les activitats són per a nosaltres elements fonamentals a aconseguir en tots els convenis. La precarietat laboral és avui dia una prioritat a combatre per CNT.

En vista de la oportunitat perduda que va ser la negociació del conveni del sector siderometal·lúrgic de la província de Barcelona el 2018, i a la vista de la fi de la seva vigència aquest 2019, la lluita del metall a Bizkaia és un exemple per a nosaltres a seguir en dignitat, capacitat d’organització i lluita.

Des de CNT animem a continuar la mobilització fins a aconseguir les seves justes reivindicacions i ens comprometem a estendre solidàriament la seva lluita en el nostre territori, perquè la solidaritat de classe no té límits ni fronteres.

Visca la vaga del metall de Bizkaia!

Visqui la lluita de classes i la dignitat obrera!

A Granollers, a 2 d’octubre de 2019

Coordinadora de la Indústria i Construcció de la CNT a la província de Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *