Nova formació sindical el 19 de setembre a Osona

El dissabte 19 de setembre tindrà lloc una nova formació sindical aquest cop a la comarca d’Osona, on CNT ha constituït recentment un nou Nucli Confederal que agrupa l’afiliació a la comarca.

La formació tindrà lloc al Museu del Ter, Pl. de les Dones del Ter, 1 (abans Passeig del Ter, 2), de Manlleu a les 10.00 hores i constarà d’una introducció al funcionament del sindicat així com un aproximament al model sindical de CNT, aportant els coneixements bàsics que caldran per garantir una acció sindical amb garanties.

Si vols saber què és i com funciona una secció sindical de CNT, quins drets té, com actuar sindicalment al teu centre de treball, en què consisteix la negociació col·lectiva per a CNT, com defensar-te dels incompliments laborals o com promoure millores no dubtis aquesta formació és per tu.

Per assistir-hi cal reservar plaça escrivint un correu a osona@cnt.es indicant a quni , la formació és només per afiliades. La formació és de franc.