CNT anima a participar en les mobilitzacions feministes a la comarca

Aquesta setmana hi ha previstes diverses mobilitzacions feministes en el marc del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, del 25 de Novembre.

Des de CNT, sindicat anarcosindicalista i feminista, seguim denunciant que l’actual sistema patriarcal i capitalista manté una violència estructural envers les dones que cal contraposar en tots els àmbits. No podem desvincular les discriminacions de gènere en l’àmbit laboral d’aquesta desigualtat i violència estructural, perquè conformen una realitat que sosté una a l’altra.

Aquest dimarts el sindicat ha organitzat, en aquest context, una nova formació en línia sobre Gènere i discriminació laboral a les 18.00 hores al Canal Youtube de CNT. La formació comptarà amb la periodista Ale de la Fuente, i Teresa Villaverde militant de CNT i periodista a Píkara Magazine.

Tanmateix, CNT anima a participar en les diverses mobilitzacions que tindran lloc al Vallès Oriental com són la IV Marxa Nocturna Feminista que tindrà lloc aquesta tarda a les 19.00 hores a la Plç. Josep Barangé de Granollers; així com la resta d’actes que tindran lloc demà 25N a La Garriga, Mollet…