Treballes per a l’administració pública?

Ets temporal, interí o indefinit no-fix?
Converteix la teva plaça en fixa.
Compta amb CNT. Informa´t.

El treball sindical i jurídic de la CNT en l’àmbit de les persones en situació de temporalitat que treballen per les administracions públiques va donar els seus fruits el 2018 a Galícia, amb diversos grups de treballadors i treballadores adscrites al GES (Grups d’Emergències Supramunicipals) distribuïts per les quatre províncies.

D’aquesta manera la CNT ha obert un escenari  en el qual qüestionar tota l’estructura de temporalitat de la qual es beneficien tant les administracions locals, com les autonòmiques i l’estatal.

Per aquest motiu, si treballes per a l’administració pública i ets temporal, interí o indefinit no fix, contacta amb el nostre sindicat de CNT. Sigui quina sigui la teva situació concreta, tenim raonaments jurídics de pes amb les que podem plantar cara de manera solvent la possibilitat d’aconseguir la fixesa del teu lloc de treball.

Contra la temporalitat a les administracions públiques: Compta amb CNT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *