Malgrat la pluja l’1 de Maig aplega 200 persones a Granollers

Tot i la intensa pluja de primera hora, la Coordinadora 1M del Vallès Oriental va aconseguir aplegar prop de 200 persones sota la Porxada de Granollers en un clima reivindicatiu.

Les reivindicacions sindicals, laborals i socials van ser ben presents amb diversos parlaments de la Coordinadora Feminista de Granollers o de la PAH, entre d’altres.

Per part de CNT es va denunciar la sinistralitat que va tenir lloc el 2020, amb 71 morts en accident laboral dels quals 10 van tenir lloc a la nostra comarca per la qual cosa es van instal·lar 10 cadires buides en record a les persones que van perdre la vida l’any passat en accident laboral al Vallès Oriental.

També van intervenir companys/es de la sanitat i del tercer sector afiliades al sindicat, per denunciar la precarietat laboral a l’Hospital de Granollers i les retallades patides a la sanitat pública. La companya del tercer sector va fer una reivindicació a la necessitat de sindicar-se en els sectors feminitzats més precaris i posar fre a la discriminació i desigualtats laborals i de gènere.

L’acta va acabar amb una mobilització de la PAH per denunciar els desnonaments, malgrat la suposada moratòria a conseqüència de la crisi sociosanitària.